Betonlook showroomkeuken in moderne stijl t.e.a.b. te koop

Betonlook showroomkeuken in moderne stijl t.e.a.b. te koop

Terug naar blogs

Keukens van Tieleman staan voor kwaliteit, design en gemak. Zo ook de showroomkeukens. Regelmatig vervangen wij keukens in onze showroom om ons assortiment up-to-date te houden. Hieronder één van de showroomkeukens die tegen een zeer scherpe prijs in de aanbieding staat. Bekijk ook alle andere showroomaanbiedingen.

De beste aanbiedingen vindt u alleen in onze showroom! Komen de maten niet overeen met uw keukenruimte of heeft u verdere vragen, maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak Bekijk keuken in onze virtuele tour

Showroomkeuken in de aanbieding: Snaidero Code

Deze showroomkeuken in betonlook in moderne stijl is te koop t.e.a.b. 

De keuken is van het Italiaanse merk Snaidero, uitgevoerd in de kleuren Beton Oak en Tundra Elm. De fronten zijn voorzien van grepen in aluminium. Een keuken met veel opbergruimte en door het unieke frame aan de wand ook een extra mogelijkheid voor o.a. accessoires.

Verder is de keuken voorzien van een Siemens bakoven, koelkast, vaatwasser, Bora inductiekookplaat met gaskookplaat. Het werkblad is een Fenix werkblad in de kleur Heavy Metal. Het eiland heeft een barretje met een RVS geborstelde tafelpoot.

Prijs is inclusief BTW (montage van keuken, loodgieters-, elektra, tegelwerk en overig werk zijn NIET inbegrepen)

Bekijk alle details van deze keuken