Designkeukens

Designkeukens

Tieleman Keukens heeft een grote collectie designkeukens. Kenmerkend voor een designkeuken is een strak en eigentijds ontwerp met een minimalistische uitstraling. Naast de vaak unieke kleurencombinaties worden luxe materialen gebruikt. In onze showroom krijgt u de gelegenheid om persoonlijk de verfijnde details en innovatieve elementen van deze designkeukens te ervaren

Bezoek onze showroom

Next125 designkeuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Tieleman design keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Kenmerken designkeuken

Een designkeuken is een eigentijdse en stijlvolle keuken, ontworpen met strakke lijnen en moderne materialen zoals glas, roestvrijstaal of hoogwaardig hout. Het ontwerp is gericht op zowel een uitdagende en unieke uitstraling als praktische functionaliteit, met slimme keukenapparatuur en handige opbergoplossingen. Het resultaat is een keuken die zowel visueel indrukwekkend als gebruiksvriendelijk is en een luxe en verfijnde sfeer in huis brengt. Een echte blikvanger!

Designkeuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Luxe designkeuken

Een designkeuken wordt vaak gekenmerkt door zijn luxe uitstraling en tijdloze elegantie. De keuze voor hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail resulteren in een keuken die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook duurzaam en bestand is tegen een stootje. De strakke lijnen, zorgvuldig uitgekozen kleuren en het harmonieuze ontwerp dragen bij aan de tijdloze aantrekkingskracht van deze moderne keuken. Een designkeuken is een waardevolle toevoeging aan uw huis die vele jaren en modetrends zal doorstaan. De luxe van een designkeuken komt niet alleen terug in materiaal, ontwerp of kleurkeuzes maar ook door het gebruik van hoogwaardige keukenapparatuur. Met Gaggenau of Miele bent u voorzien van de meest luxe en innovatieve apparaten en is koken iedere dag een feestje.

Italiaanse designkeuken

De Italiaanse designkeuken is geliefd vanwege zijn elegante uiterlijk en slimme functionaliteit. Het weerspiegelt de rijke Italiaanse culinaire tradities en tijdloze stijl van dit prachtige land. Met materialen zoals marmer en keramiek en levendige kleuren ontstaat er een keuken die luxe uitstraalt en tegelijkertijd een warme, uitnodigende sfeer biedt. Een Italiaanse designkeuken is een eerbetoon aan de kunst van het koken, waardoor elke maaltijd een culinaire reis wordt.

Snaidero is op dit moment een van de meest gewilde Italiaanse keukenmerken, en dat is niet zomaar. Het merk biedt een brede en exclusieve collectie keukens met diverse ontwerpen. Snaidero designkeukens worden ontworpen door vooraanstaande namen zoals Giovanni Offredi en Paolo Pininfarina. De tijdloze ontwerpen zijn kenmerkend voor het merk, ze zijn ongevoelig voor trends en mode. Dit benadrukt precies waar Snaidero voor staat: keukens die een leven lang meegaan, of zoals de Italianen zeggen: Cucine per la Vita!

Kosten designkeuken

De prijs van een designkeuken kan sterk variëren, vooral vanwege de unieke elementen die vaak in deze keukens worden verwerkt. Naast de keuze voor hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur, speelt ook het unieke ontwerp een belangrijke rol in de uiteindelijke kosten. Bij een designkeuken wordt daarnaast veel aandacht besteed aan uw wensen en behoeften. Hierdoor kunnen de kosten hoger uitvallen dan bij een ‘standaard keuken’. Maar het investeren in een designkeuken betekent investeren in een unieke keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een artistiek statement vormt in uw huis.

Bezoek onze showroom

Tieleman Keukens heeft een grote showroom met een ruime keuze aan designkeukens. Wij kiezen er vaak voor om gedurfde, unieke keukens in de showroom te zetten, oftewel designkeukens van top keukenmerken als Next125, Eggersman en Snaidero. Ook vindt u diverse keuken inbouwapparatuur van onder andere Atag, Siemens en Miele. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom op minder dan een half uur rijden van Breda en Rotterdam. Ervaar zelf de mogelijkheden en laat u inspireren door onze designkeukens. Voor direct advies tijdens u bezoek, vragen we u vriendelijk vooraf een afspraak te maken.

 Bezoek onze showroom

Designkeukens in onze showroom
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Bekijk designkeukens in ons magazine

Liever eerst thuis inspiratie opdoen? Laat je betoveren door de unieke designkeukens in ons magazine. Kijk binnen bij 16 geplaatste keukens en lees het uitgebreide interview met Richard Groenendijk. Ontdek daarnaast de nieuwste trends op het gebied van aanrechtbladen, achterwanden en keukenapperatuur.

Vraag ons magazine aan

Designkeukens uit onze brochure
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Designkeukens TIeleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek