Virtuele Tour

Virtuele Tour

Bezoek onze showroom online

In onze unieke keukenshowroom in Middelharnis kunt u volop inspiratie opdoen voor uw droomkeuken. Ook is het mogelijk om online door onze showroom te 'lopen' en alle keukens te bekijken. Ook geven we bij Tieleman Keukens graag een kijkje achter de schermen om te laten zien wat we allemaal in ons prachtige pand doen. Doe online alvast keukeninspiratie op in onze showroom en maak kennis met ons familiebedrijf.

Loop door onze Virtuele showroom

Het Tieleman museum

Maak kennis met al onze andere onderdelen achter de schermen. Zoals bijvoorbeeld het Tieleman museum. Waarom het Tieleman museum? In ons magazijn liggen vele keukenonderdelen zoals bijvoorbeeld keukenfronten, keukengrepen, scharnieren etc. Niet heel bijzonder zou u denken, maar we hebben in ons museum heel veel spullen liggen van keukens die bijvoorbeeld 30 jaar oud zijn. Wanneer er een keukengreep kapot is gaan we graag op zoek in ons museum om dezelfde keukengreep te vinden.

Het Tieleman-museum boven en beneden:

Het Tieleman Museum: boven

Het Tieleman Museum: beneden

Logistiek centrum

Bekijk ook onze eigen werkplaats en ons logistieke centrum. In onze werkplaats kunnen we timmeren, frezen en heel secuur materialen op het juiste formaat zagen. De eigen werkplaats beschikt over de modernste apparatuur, waardoor we voor iedere woonwens maatwerk kunnen leveren.

In ons logistieke centrum komt de droomkeuken binnen die u besteld heeft. Alle geleverde materialen worden ordelijk weggezet. Voor een optimale levering, montage zonder manco's en beschadigingen, wordt er in ons logistieke centrum met netheid en discipline omgegaan met alle geleverde materialen. 

Eigen werkplaats Tieleman Keukens

Loop hier door ons logistieke centrum