Onze unieke keukenshowroom

Onze unieke keukenshowroom

Tieleman Keukens is niet voor niets de mooiste keukenshowroom van Nederland. In onze grote showroom in Middelharnis vindt u meer dan 65 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Maar dat is niet het enige. 

Complete keukenshowroom

Wat onze grote keukenshowroom uniek maakt is dat wij beschikken over een professionele lunchroom met binnentuin, een Living Wall 3D presentatie, Virtual Reality, een Siemens kookstudio, twee enorme ruimtes met bladen, fronten en grepen en nog veel meer. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich uren vermaken in de kids bioscoop, met de PlayStations en in de speelhoek.

Maak een afspraak

Keukenshowroom

Bezoek de keukenshowroom

Het kopen van een keuken moet een feest zijn!

Dat is waar wij altijd naar streven. Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent. De kwalitiet van onze keukens en service wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,1. We zijn daardoor al meerdere jaren uitgeroepn tot beste keukenzaak van Nederland! Wilt u alvast keukeninspiratie opdoen en u oriënteren op een nieuwe keuken?

Vraag ons magazine aanDagje Tielemannen

Tieleman Keukens biedt voldoende mogelijkheden om van een dagje Tielemannen een dagje uit te maken. Inrichting, architectuur en variatie zijn van een ongekend hoog niveau. U ervaart direct dat alles erop gericht is om u op een ontspannen wijze kennis te laten maken met de eindeloze mogelijkheden en dat u volop nieuwe keukenideeën in elke prijsklasse aangereikt krijgt.

Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie: