LivingWall & VR

LivingWall & VR

Laat uw keuken tot leven komen

Is er met een kookeiland nog wel bewegingsruimte in de keuken? En past die afzuigkap wel echt bij die kastjes? Past de vloer en het interieur wel bij de keuken? Het ontwerp zien op een levensgroot scherm biedt uitkomst. 

LivingWall

Dit levensgrote scherm, genaamd De LivingWall, is één van de eye-catchers in de unieke keukenshowroom van Tieleman Keukens. De LivingWall toont de ontwerpen van de nieuwe keuken levensgroot op een enorm scherm (afmetingen: ruim 3,5 meter x 2,5 meter). U kunt zo op ware grootte een indruk opdoen van uw nieuwe keuken. Bijna alsof u er zelf al in staat. Door de vakpers ‘de meest inspirerende showroom van Europa’ genoemd. Op het scherm kan tevens de hele beleving van uw interieur/woning gemaakt worden om u een zo realistisch beeld te geven van uw nieuwe toekomstige keuken.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Live een keuken ontwerpen

De LivingWall dient als hulpmiddel voor zowel u als klant, als voor onze adviseurs. Wanneer u serieus interesse heeft in een bepaalde keuken, gaat uw persoonlijk adviseur aan de slag. Samen met u worden de wensen bepaald waaraan de keuken moet voldoen. Afhankelijk van de situatie bij u thuis wordt een logische indeling ontworpen en bepaald waar en welke inbouwapparatuur toegepast wordt. Als dat allemaal helder is, kan er gebruikgemaakt worden van de LivingWall.

Hier komt bij dat er eventuele aanpassingen direct doorgevoerd kunnen worden als bijvoorbeeld de kleur, het front, de greep of de indeling. Op deze manier kunnen uw wensen direct worden vertaald in het ontwerp op maat en geven we u een fotorealistisch beeld van de daadwerkelijke keuken. U krijgt zo een beter beeld als vanaf een 3D-tekening. De LivingWall is één van de diensten waarmee Tieleman Keukens zich nadrukkelijk onderscheid in de keukenbranche. De LivingWall is een unieke toepassing voor mensen die hun keukenplannen graag snel werkelijkheid zien worden.

Bekijk uw toekomstige Tieleman-keuken via VR:

Voorbeeld Tieleman-keuken in VR

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
360 graden view en VR-bril

Uw toekomstige keuken komt nog meer tot leven als u er zelf al instaat. Via onze 360 graden views en onze VR-bril bieden wij u een unieke ervaring en beleving van uw nieuwe keuken.

Meer weten over Virtual Reality

Levensecht ontwerp

U kunt ook zelf uw eigen Tieleman-keuken ontwerpen en bekijken op onze LivingWall!

Ontwerp uw eigen keuken