Onze unieke keukenshowroom

Onze unieke keukenshowroom

Welkom bij Tieleman Keukens, de nummer één keukenshowroom van Nederland. Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten. Bewonder de diverse uitvoeringen en opstellingen en ontdek uw droomkeuken. Maar we bieden u nog veel meer tijdens een bezoek aan onze showroom. 

Complete keukenshowroom

  • Maatwerk voor ieder budget
  • Inspiratieruimtes met bladen, fronten en grepen
  • Professioneel advies van onze keukenexperts
  • Lunchroom en grote speelruimte voor de kinderen
  • LivingWall 3D presentatie

Maak een afspraak

Keukenshowroom

Plan uw bezoek aan onze showroom

We heten u van harte welkom in onze keukenshowroom! Wanneer u op zoek bent naar inspiratie, kunt u vrij rondlopen en genieten van de verschillende keukenopstellingen. Ervaar de nieuwste trends en materialen en laat u inspireren voor uw droomkeuken. Als u persoonlijk advies wilt, raden we aan om van tevoren een afspraak te maken. Tijdens uw afspraak begeleiden onze keukenadviseurs u bij het vinden van uw droomkeuken.

Bezoek de keukenshowroom

Het kopen van een keuken moet een feest zijn!

Dat is waar wij altijd naar streven. Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent. De kwaliteit van onze keukens en service wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,1. We zijn daardoor al meerdere jaren uitgeroepen tot beste keukenzaak van Nederland! Wilt u alvast keukeninspiratie opdoen en u oriënteren op een nieuwe keuken?

Vraag ons magazine aanDagje Tielemannen

Tieleman Keukens biedt voldoende mogelijkheden om van een dagje Tielemannen een dagje uit te maken. Inrichting, architectuur en variatie zijn van een ongekend hoog niveau. U ervaart direct dat alles erop gericht is om u op een ontspannen wijze kennis te laten maken met de eindeloze mogelijkheden en dat u volop nieuwe keukenideeën in elke prijsklasse aangereikt krijgt.

Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie: