Aanschaf en plaatsing

Aanschaf en plaatsing

Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Investeer daarom tijd en aandacht in de voorbereiding. Bij Tieleman Keukens vinden we dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. Maar hoe ziet uw Tieleman keukenreis eruit? Wij vertellen u graag hoe "het kopen van een keuken moet een feest zijn" er nu werkelijk uitziet.

Uw zekerheden bij Tieleman Keukens: 

 • Professioneel advies van onze keukenexperts
 • Maatwerk voor ieder budget
 • Eigen montagedienst 
 • Levenslange garantie

Stap 1: Inspiratie voor uw droomkeuken

Het kopen van een keuken begint bij inspiratie opdoen. Wat is er allemaal te koop en wat vind ik mooi? Blader door woonbladen heen of laat u online inspireren op bijvoorbeeld Pinterest. Vraag ook ons Tieleman Magazine aan waarin u veel keukeninspiratie kunt vinden.

Om uw oriëntatie en voorbereiding te optimaliseren heeft Tieleman Keukens deze nieuwe website zo ingericht dat u alle afbeeldingen op kunt slaan in uw eigen stijlboek. In 3 simpele stappen heeft u alles in een mooi en handig visueel overzicht:

Maak uw eigen stijlboek

We helpen u graag om al uw inspiratie op één plek te verzamelen in uw eigen stijlboek. In slechts 3 eenvoudige stappen heeft u een handig overzicht van:

 • Uw persoonlijke stijlboek
 • Uw gewenste opstelling en keukenapparatuur
 • De plattegrond of foto's van uw ruimte

Maak een account aan om al uw ideeën veilig op te slaan. Tijdens uw showroomafspraak deelt u moeiteloos uw online stijlboek met onze adviseurs.

Start met uw stijlboek

Verzamel al uw keukeninspiratie met een Tieleman stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Tip van onze expert Jan

Bewaar uw inspiratie in uw persoonlijke stijlboek

Ziet u een keuken op onze website die bij uw smaak past? Of keukenapparatuur waar u benieuwd naar bent? Voeg deze toe aan uw stijlboek door op het blauwe plusje in de afbeelding te klikken. Heeft u afbeeldingen van andere websites? Ook die kunt u uploaden naar uw stijlboek!

Stap 2: Bezoek aan onze keukenshowroom

Welkom in onze unieke keukenshowroom in Middelharnis! Loop gerust binnen om inspiratie op te doen met meer dan 65 complete keukenopstellingen. Voor persoonlijk advies raden we aan om vooraf een afspraak te maken. Tijdens uw bezoek verwelkomen we u met een kop koffie, terwijl u in gesprek gaat met een adviseur. We luisteren graag naar uw wensen, laten u onze showroom zien en bespreken alle mogelijkheden. Samen maken we een schets of ontwerp van uw nieuwe keuken.

Neem thuis rustig de tijd om het voorstel voor uw droomkeuken te bekijken. U bent altijd welkom voor een vervolgafspraak om het opnieuw te bespreken!

Adviesgesprek in de showroom van Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Stap 3: Een stap dichter bij uw droomkeuken

Bij Tieleman Keukens geven wij u graag de tijd om rustig na te denken voordat u de offerte ondertekent. Wilt u toch nog iets wijzigen in het keukenontwerp of zijn er nieuwe ideeën die u wilt toevoegen? Dat kan natuurlijk! Uw adviseur staat klaar om alles tot in de puntjes te bespreken. Wanneer de keuken helemaal naar wens is en de handtekening gezet is, proosten we op de aanschaf van uw nieuwe keuken.

Offerte tekenen nieuwe keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Stap 4: Inmeten en bestellen

Nu de handtekening is gezet, zit het werk er voor u op en kunnen wij aan de slag met het bestellen van uw keuken. Voordat we uw keuken gaan bestellen, komen we bij u langs om de keuken in te meten. We vergelijken de opgemeten maten met de tekening van de verkoopadviseur. Als alles juist is, maken we uw aansluittekeningen (soms zelfs eerder) en bestellen we de keuken. Een gemiddelde keuken heeft een levertijd van ongeveer 12 weken; we houden u op de hoogte.

Stap 5: Plaatsing door ons eigen montageteam

Het is zover: we gaan uw keuken plaatsen! De bezorging en montage van uw keuken wordt gedaan door ons eigen montageteam. Het plaatsen van een keuken is een zeer nauwkeurig werk waarvoor Tieleman Keukens een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft. Wanneer de keuken geplaatst is, nemen wij alle verpakkingen, afval en bouwmaterialen mee en laten wij de keuken schoon achter. Dan begint het echte genieten van uw nieuwe keuken!

Meer over de montage

Bij Tieleman Keukens installeren we uw keuken met onze eigen montagedienst
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Stap 6: Geniet van uw droomkeuken

Bij Tieleman Keukens houdt de service niet op wanneer uw keuken geplaatst is. Op een Tieleman-keuken heeft u namelijk een levenslange service. Een keuken wordt dagelijks gebruikt, dus kan het wel eens voorkomen dat er iets stuk gaat of er lekkage optreedt. Geen probleem, want onze eigen (service)monteurs komen bij u langs en lossen het op. Ook al is uw Tieleman-keuken iets ouder, dan nog komen we langs om het probleem te verhelpen. We bewaren alle details van elke verkochte keuken van de afgelopen 30 jaar in ons archief.

Met één telefoontje naar onze eigen serviceafdeling wordt de melding in behandeling genomen en maken wij zo snel mogelijk een afspraak om bij u langs te komen. Natuurlijk is het ook mogelijk een servicemelding online te doen.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Onze showroom