Tieleman Nazomer Familiedag (vrijdag 15/09)

Tieleman Nazomer Familiedag (vrijdag 15/09)

Terug naar blogs

Tieleman Keukens is een hecht en zelfstandig familiebedrijf. Inmiddels maken we al meer dan 60 jaar de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waar. In de afgelopen 20 jaar hebben we al meer dan 25 onderscheidingen mogen ontvangen. Deze onderscheidingen werden opgevolgd door een indrukwekkende reeks awards waar we met ons voltallige familie-team erg trots op en dankbaar voor zijn.

Bekijk onze Palmares 

Tieleman Nazomer Familiedag

Bij Tieleman Keukens gaan we voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. We werken met elkaar samen om de eervolle positie van leverancier van kwaliteitskeukens te handhaven. In 2022 bestond Tieleman Keukens 60 jaar, maar wegens de onzekerheidheid rondom het Coronavirus, is het jubilieum toen niet gevierd. 

Op vrijdag 15 september a.s. zullen we met het volledige Tieleman-team en hun partners en kinderen het 60-jarige bestaan van Tieleman vieren. Een dag vol leuke activiteiten, lekkernijen en gezelligheid staan op de planning. Een dag die we als familie met elkaar willen vieren en stil zullen staan bij alle mooie mijlpalen die we als team met elkaar hebben bereikt. 

Geen adviseurs vrijdagmiddag 15 september a.s. 

Om ons jubileum te vieren, zullen er vrijdagmiddag 15 september a.s. vanaf 12.30 uur geen adviseurs beschikbaar zijn in onze showroom. Uiteraard zijn onze showroom en lunchroom gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden. 

Bij voorbaat onze excuses voor het eventuele ongemak en wij hopen op uw begrip. Zaterdag 16 september staan onze adviseurs (op afspraak) weer voor u klaar.

Bekijk onze openingstijden