Nieuwbouwprojecten Goeree-Overflakkee: in verkoop

Nieuwbouwprojecten Goeree-Overflakkee: in verkoop

Terug naar blogs

Momenteel is er veel aanbod qua nieuwbouwwoningen op Goeree-Overflakkee. Wij maakten een handig overzicht van deze mooie nieuwbouwprojecten waar wij op welke manier dan ook betrokken bij zijn. Tieleman Keukens is uw specialist op het gebied van projectkeukens in binnen- en buitenland. 

Actuele nieuwbouw projecten

Tieleman Keukens heeft al ruim 60 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitskeukens. Naast de particuliere markt, werken we ook samen met veel aannemers en projectontwikkelaars. Bekijk hier een overzicht van onze actuele en gerealiseerde nieuwbouwprojecten.

Vindt uw ideale woning in één van onderstaande lopende nieuwbouwprojecten en ontdek de voordelen bij de aanschaf van uw Tieleman-keuken. Tieleman Keukens is keukenpartner cq. leverancier van deze nieuwbouwprojecten:

 1. Het Hof van Lucard te Nieuwe-Tonge (Estate, Kroon & De Koning, ...)
 2. Nollepolder te Melissant (Estate en Waal Bouw)
 3. De Heerlijckheijd te Middelharnis (AM Wonen en Bouwgroep Peters)
 4. Hofpoort te Ouddorp (Van den Nieuwendijk Bouw en ...)
 5. Zwanenburghof te Sommelsdijk ()
 6. Havenstadt (fase 4) te Stad aan 't Haringvliet (Stout en Wonen op Flakkee)
 7. Het Kwintet te Middelharnis (De Langen en van den Berg)
 8. Menheerse Erf te Middelharnis (NBU)
 9. ... te 's Gravenzande (Van den Nieuwendijk)

Verkopende makelaars:

 • Van Rossum Makelaardij (nummer 8, .., ..)
 • Van Alphen Makelaardij (nummer ..,
 • Bezuijen Makelaardij
 • Hameeteman Makelaardij (nummer 4).

Meer weten?

Wilt u meer weten over de actuele projecten? Neem telefonisch contact met ons op via 0187-602555. Of mail uw vragen naar: projecten@tieleman.nl. Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. Alvast wat keukeninspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom in Middelharnis. Of wilt u een afspraak maken voor een keuken in uw nieuwbouwwoning? Maak gemakkelijk en snel een afspraak via onze afsprakenplanner.

Binnenkort meer nieuws over Waelrijk te 's Gravenzande (Van den Nieuwendijk), Bommelersbosch te Den Bommel, .... te Dirksland, .....