Novy One

Novy One

De Novy One, de innovatieve werkbladafzuigkap met een stijlvol design.

Het merk Novy staat erom bekend design en functionaliteit perfect te combineren. Om de kookervaring nog optimaler te maken, sleutelt het merk voortdurend verder aan innovatieve elementen. Zo komt Novy nu ook met een geüpdatete versie van de afzuigtorens van de One Pro en One Power.

Novy One Pro en Novy One Power zijn beide een afzuigkap-en-kookplaat-in-één. De afzuigtoren verschijnt pas wanneer u effectief begint te koken. Dat is visueel aangenaam, maar de positie maakt van Novy One ook een erg efficiënt afzuigsysteem. De toren zit namelijk in het midden van de kookplaat. Dichter bij de bron dus, en bovendien op dezelfde hoogte als de pannen. Zo worden de dampen direct weggezogen, nog voor er onaangename geuren kunnen ontstaan. Een discrete kantelklep maakt het bovendien mogelijk om het systeem nog gerichter te laten werken.

Novy One - afzuigtoren verdwijnt onzichtbaar in kookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Subtiel design

Beide systemen zijn nu uitgerust met een nieuwe design afzuigtoren. Die is voorzien van een HX-rooster, dat bestaat uit kleine zeshoekige gaatjes en zo bijdraagt aan een goede doorstroming van de gefilterde lucht. Naar Novy-gewoonte ziet het er ook nog eens erg strak uit. Een ingenieus systeem in een subtiel design, dus.

Perfecte functionaliteit

De Novy One werkbladafzuiging beschtikt over vier kookzones en veel handige functionaliteiten, inclusief geintegreerde geluiddemper, auto stop en naloopstand, veiligheidsuitschakeling en kinderbeveiliging en een kookwekker. Bovendien verdwijnt de afzuigtoren onzichtbaar in de kookplaat. 

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe Novy One werkbladafzuiging? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Wij helpen u graag!

Novy One
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Novy One beschikt over 4 kookzones
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Novy One - Geoptimaliseerde airflow door elegante afwerking in HX design
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek