De Tieleman Bankgarantie

De Tieleman Bankgarantie

De zekerheid van een Tieleman-bankgarantie! Wij feliciteren u met de aankoop van uw nieuwe Tieleman-Keuken! Wij begrijpen dat u bij zo’n investering de maximale financiële zekerheid wilt. Via deze Tieleman-bankgarantie geven wij u dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid!

Financiële garantie

Ook financiële garantie is een service behorend tot ons All-Inclusive concept! Indien wij de keuken niet kunnen leveren, kunt u uw aankoopbedrag via deze bankgarantie terugvorderen. Dit verzoek dient schriftelijk te worden gedaan bij de bank en moet binnen de geldigheidsduur van de bankgarantie vallen.

Betrouwbare partners

Tieleman Keukens staat al meer dan 60 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Ook met betrekking tot onze bankzaken werken wij graag samen met betrouwbare partners. Daarom werken wij sinds jaar en dag samen met de ING.

Bankgarantie afsluiten

Aan het afsluiten van een bankgarantie zijn eenmalige kosten verbonden van € 150,-. Dit bedrag kunt u overmaken naar rekeningnummer (IBAN) NL08 INGB 0000 4618 87 t.n.v. Tieleman Keukens o.v.v. bankgarantie en uw referentienummer. Na uw betaling van de € 150,- zorgen wij ervoor dat u de bankgarantie-akte van de ING ontvangt, dit is afhankelijk van de leveringstermijn van uw keuken.

Het aankoopbedrag van uw keuken kunt u na ontvangst van de bankgarantie-akte apart overmaken naar rekeningnummer (IBAN) NL72 INGB 0666 4111 31 t.n.v. Tieleman Keukens. De bankgarantie treedt alleen in werking zodra beide bedragen op de correcte bankrekeningnummers ontvangen zijn. De bankgarantie is standaard 4 maanden geldig.

Wanneer u besluit om een bankgarantie af te sluiten kunt u de onderstaande aanvraagkaart invullen:

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze financiële administratie via 0187 – 602555 of via financien@tieleman.nl.

{{ errors.first("field_39") }}
{{ errors.first("field_40") }}
{{ errors.first("field_41") }}
{{ errors.first("field_42") }}
{{ errors.first("field_121") }}
{{ errors.first("field_44") }}
{{ errors.first("field_45") }}
{{ errors.first("field_46") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, zijn uitsluitend voor intern gebruik en kunnen te allen tijde worden aangepast of verwijderd. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek