Miele bestaat 125 jaar! Ontvang tot wel € 125 cashback op een Miele vaatwasser

Miele bestaat 125 jaar! Ontvang tot wel € 125 cashback op een Miele vaatwasser

Terug naar blogs

Miele bestaat 125 jaar en dat vieren ze met een feestelijke cashback op geselecteerde vaatwassers. Van 1 maart t/m 14 april 2024 krijgt u bij aankoop van een geselecteerde Miele vaatwasser tot wel € 125 cashback. Met een Miele vaatwasser heeft u altijd blinkende glazen en ultraschone vaat.

Cashback tot wel €125

Vaatwassers van Miele zijn er in verschillende soorten en maten, maar hebben één ding gemeen. De onverslaanbare kwaliteit! Kwaliteit waar u dag in dag uit plezier van heeft. Altijd de beste reinigingsresultaten. Spaarzaam met energie. Met een Miele vaatwasser heeft u altijd een stralend schone vaat. 

Profiteer nu tot wel € 125 cashback bij aankoop van een Miele vaatwasser.

Actievoorwaarden 

De Miele cashback actie op vaatwassers is geldig vanaf 1 maart t/m 14 april 2024 op de in Nederland gekochte geselecteerde Miele vaatwassers. Verzilveren kan tot en met 28 april 2024.

Voor de volledige actievoorwaarden, alle deelnemende modellen en de hoogte van de cashback per productcategorie verwijzen wij naar de links hieronder.

Bekijk geselecteerde vaatwassers Actievoorwaarden

Miele vaatwasser cashback actie Miele 125 jaar
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Miele keukenapparatuur aanschaffen

Tieleman Keukens is leverancier van alle Miele keukenapparatuur zoals ovens, stoomovens, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, koelkasten, vriezers, magnetrons, koffiezetapparaten en wijnklimaatkasten. Kom langs in onze showroom en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van alle Miele keukenapparaten. Onze ervaren adviseurs hebben in de loop der jaren al tal van apparaten van Miele verkocht en kunnen u dus uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. 

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

Miele cashback op vaatwassers
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek