Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

Kiest u voor Tieleman, dan kiest u voor kwaliteit! Bij aankoop van een Tieleman-keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. Daarnaast kiest u voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kiest u bij Tieleman Keukens voor een voordelige keuken, dan nog staat kwaliteit voorop. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Laat u niet misleiden

Ga niet alleen op de prijs af. Vaak blijkt zo'n ‘eenmalige aanbieding’ of die keuken met ‘superkorting’ een nachtmerrie als deze van aanzienlijk mindere kwaliteit blijkt te zijn of de montage niet behoorlijk wordt uitgevoerd. Hiervan zijn helaas maar al te veel voorbeelden bekend.

Eerlijkheid

Tieleman Keukens streeft ernaar om, na inventarisatie van het wensenpakket, voor elke klant een keuken samen te stellen binnen het gewenste budget. Wel vinden we een vast prijsbeleid van groot belang. Daarmee krijgt iedere klant dezelfde kortingen zonder handjeklap. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op eerlijkheid.

Betrouwbaarheid

U wilt zorgeloos genieten bij de aanschaf van uw nieuwe keuken. Net als wij, wilt u hierbij geen onzekerheden. Gewoon een keuken zonder twijfel! Voor wie absolute zekerheid wil, biedt Tieleman Keukens de mogelijkheid van een bankgarantie.

De Tieleman-Bankgarantie

Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van uw keuken de maximale financiële zekerheid wilt. U koopt immers niet iedere dag een keuken. Via onze unieke Tieleman-bankgarantie geven wij u dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid! Ook financiële garantie is een service behorend tot ons unieke totaalconcept! Met betrekking tot onze bankzaken werken wij graag samen met betrouwbare partners. Daarom werken wij sinds jaar en dag samen met de ING. Heeft u vragen over de Tieleman-bankgarantie dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs! 

Tieleman Service Concept

Tieleman Keukens staat al meer dan 60 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Door ons unieke Service Concept zelfs tot jaren na aankoop van uw keuken. Eigen (service)monteurs en een eigen serviceafdeling houden complete controle over dit traject. Hierdoor wordt het kopen van een keuken echt een feest en kunt ook u volmondig ons streven naar die 100% zekerheid en klanttevredenheid beamen! 

Bij Tieleman Keukens koopt u een keuken met 100% zekerheid Maak een afspraak