Uw zekerheden

Uw zekerheden

Een Tieleman-keuken is niet zo maar een keuken. Van advies tot aan 30 jaar keukenplezier, alles moet kloppen. Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers.

Eerlijk, creatief en deskundig advies

Zoveel mensen zoveel wensen, dát weten we bij Tieleman Keukens als geen ander. Of het nu gaat over specifieke wensen of een ongebruikelijke maatvoering, onze experts geven een advies dat past bij uw verzoek en binnen uw budget.

Wij leveren alleen maar topkwaliteit

Bij Tieleman Keukens werken we alleen maar met topkwaliteit partners, materialen en apparatuur. Op die manier weten we zeker dat alles wat we leveren van hoog niveau en duurzaam is. Daar staan we voor!

Eigen montagedienst

Wij hebben een eigen montagedienst. Daarom laten wij onze keukens niet installeren door een extern montagebedrijf, maar alles wat we doen, doen we zelf. Alleen dán weten we dat het goed genoeg is en kunnen we ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent.

Wagenpark en monteurs Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De beste service die er is

Tieleman Keukens staat bekend om het ongekend hoge serviceniveau. Zeg maar: de beste service die er is, en dat levenslang. Wij beschouwen een opdracht pas als ‘afgerond’ wanneer u helemaal tevreden bent. Eerder gaan we niet weg en we laten niets aan het toeval over.

Financiële zekerheid

Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van uw keuken de maximale financiële zekerheid wilt. U loopt financieel geen enkel risico doordat wij met onze unieke Tieleman-bankgarantie werken.

Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend

Dat leveranciers afspraken nakomen, is voor ons vanzelfsprekend. Maar natuurlijk is het fijn dat niet alleen onze klanten, maar bijvoorbeeld ook Tros Radar, diverse vakjury’s en onafhankelijke reviewsites dat beamen. Bij ons bent u nog écht KONING. Kortom: het kopen en het plaatsen van een keuken moet een feest zijn! 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Afspraak maken?

Bij Tieleman Keukens koopt u een keuken met 100% zekerheid! Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Maak een afspraak