Keukeninspiratie; Wave design afzuigkappen; een meubelstuk in de keuken

Keukeninspiratie; Wave design afzuigkappen; een meubelstuk in de keuken

Terug naar blogs

De afzuigkap een meubelstuk. De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Met een Wave design afzuigkap gaat de afzuigkap op in het geheel van de keuken en het interieur. Wave heeft verschillende modellen afzuigkappen die uw keukendesign naar een hoger niveau tillen, zowel in techniek als in vormgeving.

Eiland model

De eiland modellen zijn een lust voor het oog en hebben een hoogwaardige afwerking die doorgevoerd is tot in de kleinste details. Zo zijn er modellen die aan stalen draden en spindels hangen waardoor ze nauwelijks verbinding maken met het plafond. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. De verlichting van de eiland modellen zijn warm en sfeervol. 

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Frame model

Het Frame model is een bijzonder exemplaar binnen de collectie van Wave. Dit model leent zich goed om te spelen met vormen, materialen, verlichting en kleur. Het leuke van het model Frame is dat deze naar wens kan worden aangekleed met diverse accessoires. Deze dienen zowel de looks als het gemak. De open constructie en strakke belijning zorgen voor een stoer ontwerp. 

Wave Frame model design afzuigkap
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Een nieuw product in deze reeks is het Frame motorloos. Dit stalen rekwerk kan zowel aan het plafond als aan de wand bevestigd worden. Net als bij het Frame met afzuigunit zijn de planken in diverse maten en kleuren te verkrijgen. Standaard wordt dit Frame geleverd met verlichting maar alles is mogelijk. Zonder strips i.p.v. spots, direct en indirect licht.

Wave Frame design afzuigkap motorloos
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Inbouwunit

Met de collectie inbouwunits biedt Wave het beste in functionaliteit en ruimtelijkheid. De nadruk ligt op techniek. De modellen zijn eenvoudig te monteren in bovenkasten, waardoor de afzuiging volledig opgaat in het interieur. Ook motor en afvoer zijn ontwikkeld met het doel zo min mogelijk kastruimte in te nemen. Het design van de keuken blijft met de keuze voor een inbouwunit bovendien onaangeroerd. Ook kleur, verlichting en maatvoering zijn eenvoudig en tegen lage kosten aan te passen. Net als bij de plafondunits kunnen ze geschakeld worden met extra sets LED-lampen in de rest van de keuken. De verlichting heeft dan in de hele ruimte dezelfde warmte. 

Wave design inbouwunit afzuigkap
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Plafondunit afzuigkap 

Een Wave plafondunit afzuigkap is functioneel, trendy, ruimtelijk en naar eigen smaak samen te stellen. De serie plafondunits van Wave biedt haast eindeloze mogelijkheden. Alle modellen worden volledig in de keuken geïntegreerd en vallen op door het gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig in te bouwen in een kleine ruimte. Niet alleen het stucwerk blijft intact, ook de lichtlijnen van het plafond kunnen na plaatsing onaangetast blijven. Elk model kan bovendien worden aangesloten op een goed afvoersysteem bestaande uit strakke kanalen.

Wave laat zijn plafondunits volledig opgaan in het interieur en design van de keuken. Wave varieert naar eigen smaak met kleur, materiaal, maatvoering, verlichting en inbouwdiepte. Maatwerk tot op de millimeter, persoonlijker wordt een afzuigkap niet meer.

Plafondunit afzuigkap design afzuigkap
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Wand model afzuigkap

De wand modellen van Wave hebben geen verbinding met het plafond. Er zijn zelfs modellen die geen verbinding met de wand lijken te hebben. De afzuigkap voegt zich hierdoor als een natuurlijk element aan de overige meubelstukken in de keuken. Sfeervolle verlichting, kleuren materiaal combinaties en de verfijnde afwerking maken de afzuigkap tot een eyecatcher. 

Wave design afzuigkap wandmodel
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Meer weten over Wave design afzuigkappen?

Een design afzuigkap van Wave tilt uw keukendesign naar een hoger niveau, zowel in techniek als in vormgeving. Wilt u meer weten over de Wave design afzuigkappen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Of kijk op de website van Wave voor alle modellen. 

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek