Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan Tieleman Keukens en ontdekt de nieuwste snufjes van Siemens en de laatste keukentrends

Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan Tieleman Keukens en ontdekt de nieuwste snufjes van Siemens en de laatste keukentrends

Terug naar blogs

Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Investeer daarom tijd en aandacht in de voorbereiding. Bij Tieleman Keukens vinden we dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. Suze van Business Class bracht laatst een bezoek aan Tieleman Keukens en kreeg van advsieur Gerwin den Besten een rondleiding in de showroom en ontdekte de nieuwste snufjes van de collectie Siemens inbouwapparatuur en de laatste trends in keukenland.

Keukens van Tieleman Keukens

De showroom van Tieleman Keukens is ongeveer 5.000m2 groot en heeft een uitgebreid aanbod keukens. Van basic en landelijk, tot modern en high-end, voor ieder budget heeft Tieleman Keukens een passende keuken. Bij Tieleman Keukens zijn totaal 60 keukens tentoongesteld in verschillende designs. De klant kan de nieuwste trends zien en ook de nieuwste apparatuur zijn te vinden in de showroom van Tieleman Keukens. 

Bij het ontwerpen van de keuken is het belangrijk naar de wens van de klant te kijken en de wensen op het gebied van o.a. keukenapparatuur mee te nemen in het ontwerp. De laatste trends op het gebied van keukenapparatuur zijn met name zwart glas, veel techniek, apparaten op afstand bedienen, touchscreen. Zoveel mogelijk snufjes om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken.